Gázbojler helyett villanybojler

Miért jobb a gázbojler helyett a villanybojler?

Ez egy nagyon egyszerű kérdés, mégis nagyon sok érvet fel lehet hozni, hogy miért jobb a villanybojler, de az indok, ami a legnagyobb súllyal rendelkezik a gázbojler ellen az az, hogy a gázbojlerek életveszélyesek. Biztosan hallottak már olyanról a televízióban, hogy felrobbant a gázbojler, és ennek következtében többen megsebesültek, vagy talán meg is haltak. Ez általában már elegendő indok, hogy bárki lecserélje régi gázbojlerét egy sokkal biztonságosabb villanybojlerre, de még így is vannak, akik ennek ellenére is azt hiszik, hogy jó ötlet, ha fel van szerelve egy gázbojler. Ezeknek az embereknek hoztunk pár példát, ami remélhetőleg meggyőzi őket az ellentétről:

  • A gázbojler a begyújtáskor egyszerűen rémes zajokat hallat. Nem csak a halálfélelem jön rá az emberre, de ha megnyitja a vizet az illető, egyszerűen nem mer (legalábbis sokak bevallása szerint) lefürdeni, mert fél, hogy esetleg felrobban.
  • Ha valaki gázbojlerrel melegít vizet, az tudja, hogy nagyon sokáig kell szórakozni vele, mire beállíthatja a kívánt hőmérsékletet.
  • Aki gázbojlerrel rendelkezik, az tudja, hogy bizonyos időközönkét ellenőriztetni kell egy szakemberrel, ugyanis ha elmarad ez az ellenőrzés, beláthatatlan katasztrófa történhet.
  • Arról szerintünk nem is kell szót ejteni, hogy ha valami hiba történik, akár elkezdhet szivárogni a gáz, és egyszer csak a hírekben azt lehet hallani, hogy egy lakásban az emberek szén-monoxid-mérgezésben elhunytak.

Ezek után még mindig biztos benne, hogy jó döntés fent hagyni a gázbojlert?

Szerintünk nem!

Cégünk már a villanybojlerek megjelenése óta cseréli le a régi gázbojlereket, és hangsúlyoz egy mondatot, ami már az évek során cégünk mottójává vált: ”Gázbojler helyett villanybojler!”

Szolgáltatásunkat az ország bármely részéről megrendelhetik, ugyanis mi „Nem seftelünk életekkel”.

Kiváló szakembereink nem csak elfalazzák a kéményt, nem csak ledugózzák a gázvezetéket, hanem akár új víz bekötőcsöveket is bevezetnek. Szolgáltatásunkba beletartozik a villanybojler felszerelése.

Ha akadna további kérdése a szolgáltatással, esetleg árakkal kapcsolatban, látogasson el weboldalunkra, küldjön e-mailt, vagy hívjon fel telefonon. Weboldalunkon továbbá még sok hasznos információt találhat arról, hogy miért jobb a gázbojler helyett villanybojler.

Vélemény, hozzászólás?