Junkers kazán szerelő

Profi szerelés Junkers kazánra specializálódva! Válassza Junkers kazán szerelő szolgáltatásunkat! Szakértő, képzett kollégáink egész nap várják hívását, ha sürgős segítségre van szüksége.

A Junkers cég által gyártott termékek profi minőségben, elérhető áron biztosítják, hogy otthonában megfelelő meleg uralkodjon. Azonban ami elromolhat el is romlik. Junkers kazán szerelő csapatunk a nap minden szakában segítségére lehet, amennyiben hívja a fenti telefonszámot!

Hogy milyen feladatokat vállalunk?

Kollégáink foglalkoztak már nyitott és zárt rendszerek javításával, karbantartásával, beszerelésével. Junkers kazán szerelő szakembereink elvégzik álló és fali berendezések szervizét, javítását, karbantartását. Legyen szó vízmelegítőről vagy kombi gázkészülékről, megoldjuk a problémát.

Egy Junkers kazán szerelő munkája így kezdődik:

Először is megvizsgáljuk a készüléket működés közben. Eközben elvégezzük a szükséges beméréseket, és ha kell, beszabályozzuk a készüléket. A kazántér külső, belső tisztítása, a főégő és gyújtóelektróda ellenőrzése és tisztítása alap feladatunk. Ilyenkor derül fény olyan hibákra, amik a készülék elkoszolódásából adódnak. Ha hibás alkatrészt találunk, azt javítjuk vagy cseréljük. Minden ellenőrzés része a termosztátok, elektromos gyújtás éa szabályzó motorok vizsgálata.

Minden hosszabb leállás után érdemes ellenőriztetni a kazánt, hiszen ilyenkor jöhetnek elő a tipikus hibák ennél a gyártónál. Junkers kazán szerelő kollégáink általában többféle rendellenességgel találkoznak egy- egy javítás-karbantartás alkalmával. Ezek a készülékek is hibakódokat jeleznek a különböző meghibásodások alkalmával, így könnyebb beazonosítani a problémát. Például

  • Az őrláng hiánya több problémára visszavezethető. Ellenőrizni kell a vezetékeket, a megfelelő gázellátottságot és a biztosítékokat.
  • Szivattyú meghibásodás és csere: Amikor a keringető szivattyú zajossá válik, mindenképpen szakemberhez kell fordulnunk. Ilyenkor jobb esetben csak egy rendszer átmosás szükséges, de előfordulhat, hogy komolyabb javítás vár a készülékre.
  • Kazán túlmelegedés: Egy rutinos Junkers kazán szerelő már tudja, hogy amikor egy kazán rendszeresen leáll, az valószínűleg túlmelegedés miatt lehet. Ilyenkor a rendszer légtelenítése, a megfelelő víznyomás megteremtése az első cél. De ellenőrizni kell az érzékelőt is, ennek cseréjével normalizálódhat a helyzet.

Kérdése van? Cserén gondolkodik, javításra van szüksége? Várjuk hívását!

 

Vélemény, hozzászólás?