Leo XJWm 90/46 kerti szivattyú is kapható a webáruházban

leo xjwm 90/46 kerti szivattyú

A kert locsolásához, az öntözőrendszerhez szükség lesz számos elemre, amiből kiépíthető a hálózat, talán az egyik leginkább fontos elem ezen a téren a locsolóvizet felhozó és továbbító berendezés. A szivattyuk.hu webáruházban, kedvező ár-érték mellett beszerezhető többféle pumpa, többek között a magas minőséget képviselő, erős kapacitással rendelkező Leo XJWm 90/46 kerti szivattyú is. Ez a készülék egy 230 V-ot igénylő kerti önfelszívó szivattyú, aminek az emelőmagassága 46 m, a szállítókapacitása pedig 80 l/min. A Leo XJWm 90/46 kerti szivattyú optimális munkapontja 40 l/p – 37 m. Egy nyomóoldali és egy szívóoldali csatlakozóval van ellátva. A szívómélysége 8 méter, 750 W teljesítmény mellett.

A Leo XJWm 90/46 kerti szivattyú által szállítandó közeg hőmérséklete maximálisan 60 Celsius fok lehet. Ezt a felszíni szivattyút száraz talajon kell elhelyezni, jól szellőző és fénytől védett területen. A pumpa 2 csővel dolgozik, 1-1 szívó- és nyomócsővel, ugyanis felszívja a vizet, majd azt továbbítja a cél felé, a locsolni kívánt növényzethez. A Leo XJWm 90/46 kerti szivattyú esetében igen kedvező a betáplálási nyomás értéke, akárcsak a garantált víztovábbítás és leadás, így ez a kisméretű készülék igen hasznosnak fog bizonyulni a kisebb és közepes méretű kertek esetében is. A webshopban más jellegű pumpák is találhatóak. Ilyen például a Grundfos ALPHA1 L 25-60 130 keringető szivattyú fűtéshez optimalizált változata. Ez többcélú, kompakt fűtési keringető szivattyú, ami kompatibilis a hazánkban forgalomban lévő kazánok 95%-val. A Grundfos ALPHA1 L 25-60 130 keringető szivattyú fűtéshez képes fogadni a legtöbb kazánnak a vezérlő és modulációs jeleit, mégpedig a külön elektronos csatalakozójának köszönhetően. A készülék rendkívül hatékony, de igen csendes és energiatakarékos is. A tápfeszültsége ugyancsak 230 V, a teljesítménye pedig 0,045 W.

A beépítési hossza 130 mm-t tesz ki. Az emelőmagassága 6 m, a szállítókapacitása 50 l/min. A Grundfos ALPHA1 L 25-60 130 keringető szivattyú fűtéshez többféle üzemmódban is működtethető. Az egyik leginkább elterjedt felhasználási módja a 3 fokozatban történő állandó fordulatszám üzemmód, de kiválóan teljesít radiátorok és padlófűtés esetében is. A kazánok mellett, bevethető hűtő- és egyes HMV rendszereknél is. A Grundfos ALPHA1 L 25-60 130 keringető szivattyú fűtéshez magyar és nemzetközi garanciával érkezik a megrendelőhöz, az esetleges meghibásodást követően, a javítás gyorsan és szakszerűen elvégezésre kerül, de erre kevés az esély, a készülék rendeltetésszerű használata mellett.

Vélemény, hozzászólás?