Barátom nyert a lottón!

Egyik közeli barátom nemrég egy hármast összeszedett a lottón. Sokaknak ez csak annyit jelent, hogy nem egy telitalálat, de kit is érdekel ez, a lényeg az, hogy ebből a pénzből sikerült egy kicsit félre is tennie és egy kicsit költenie is. Egy régi kedvenc autóját vásárolta meg – közöttünk legyen mondva engem is megesz a fene és az irigység, hiszen szuper sportkocsiról van szó, bármikor elfogadnám – és rendszeresen el is szokott vele minket is vinni, még vezetni is engedte. Ugyanakkor amint meglett a járgány, már azonnal át is váltott és elkezdett a lehető legtöbbet spórolni, nem akarta, hogy a pénz megváltoztassa az életét, mondhatni elzárta a pénzcsapot. Ez szerencséjére akkor sem volt rá hatással, amikor az autó karbantartására került sor.

Ez pedig úgy lehetséges, hogy az olajwebshop.hu oldalon vásárolta meg a neki leginkább tetsző castrol olaj mennyiséget. Nem kellett sokat keresgélnie, hiszen a castrol olajakon kívül más kenőanyagok is gyorsan a kezei közé akadtak. Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy az olajwebshop egy nagyon klassz kialakítású weboldal. Megjelenését és alapfunkcióját tekintve nem más, mint egy jól megszokott webshop, itt is egy keresgélés után lehet jókat vásárolni, ami aztán egy futáron keresztül jut el hozzánk. Ugyanakkor ebben az esetben sokkal többről is szó van. Az olajwebshopon sok nagyon híres márka hirdeti a termékeit. Mindezzel már a főoldalon találkozunk is, sok más termék mellett a világhírű gyártók termékei vannak felsorolva nekünk. Ehhez tartozik még az is, hogy azok, akik egy kicsit kételkednek és félnek tőle, hogy nem az eredeti terméket kapják meg, az olajwebshop garanciát vállal ezen termékek eredetiségét illetően. És ha már garancia, itt még a minőségre is garanciát kaphatunk, hiszen 30 napig visszavesznek bizonyos termékeket, amikkel nem vagyunk elégedettek. Ez körülményesnek is tűnhet, de már a főoldalon tudunk tájékozódni róla, hogy hogyan is működik a kiszállítás, ennek a díjszabásával is tudunk kalkulálni, így az sem okoz sok fejtörést, hogy hogyan juttatják el a vásárolt termékeket egyik helyszínről a másikra.

Nagyon jó az is, hogy az olajok világában kevésbé jártasok számára sok hasznos infó található az olajwebshop oldalán, ahol akár még videós formátumban is találkozhatunk a nekünk tetsző termékekkel. Az olajok mellett más is vár ránk itt: vannak szezonálisan hasznos eszközök is, de szuper akciókat is találhatunk, amikkel együtt az alacsony árazással együtt rengeteg pénzt tudunk megspórolni. A termékeket meg tudjuk jelölni, egyfajta kívánságlistára téve és ezen keresztül akár össze is tudjuk hasonlítani az esetleges egymáshoz igen hasonló, megvásárlás előtt álló elemeket. Ugyanakkor külön összehasonlítás funkció is megtalálható náluk, így ez a folyamat is lerövidíthető, hamarabb tudunk vásárolni. A termékekről a legtöbbet természetesen a saját termékoldalukon tudhatunk meg, itt van a részletes leírás, emellett pedig további kiegészítő termékeket is felajánlanak nekünk, amiket ennek a funkciónak köszönhetően nem is kell keresgélni tovább, egyenesen oda tudunk navigálni a termékoldalukra. A kosárba helyezést követően pár kattintással meg is tudjuk vásárolni ezeket az egyébként igen olcsó termékeket és nagyon gyorsan házhoz tudjuk szállíttatni őket. Egy igazán jól kezelhető, felhasználóbarát és modern webshop.

Vélemény, hozzászólás?