Legyen szebb a hátralévő életed!

Sokan félnek a változástól. Azonban ez elengedhetetlen ahhoz is, hogy a lehető legjobb életünket éljük, vagy legalábbis jobbat, mint amilyen jelenleg. Ha valaki nem változtat, akkor bizony nemcsak haladni nem tud, de az élete nagyon monotonná is válhat. A megszokott dolgok nagyon kényelmesek tudnak lenni, azonban hosszútávon nem hozhat jót sajnos.

Ha valakinek van valamilyen függősége, akkor bizony még nehezebb változtatni. Hiszen a függőség tárgya fogva tartja.

Sajnos ezzel már nekem is szembe kellett szállnom, ezért egy addiktológus segítségét kértem. Mivel a sokak által ismert leszokásos módszer nálam nem igazán működött, ezért egy olyat kerestem, ami korszakalkotó. Ekkor találkoztam a Felépülők weboldalával. Itt olyan addiktológus szakemberek dolgoznak, akik a legjobbnak számítanak. Sőt, olyan emberek alkották, akik maguk is átestek az alkoholizmuson, és az erről való leszokáson is. Ez nagyon szimpatikus volt számomra, hiszen, ha nem tudjuk átérezni, hogy a másik milyen helyzetben van és mit érezhet, akkor bizony lehetséges, hogy nem is tudunk neki megfelelő segítséget nyújtani.

A Felépülők csapta azonban a saját tapasztalataira is hagyatkozott, amikor létrehozták a 28 napos programjukat. Ennek a programnak köszönhetően már nagyon sok ember hálás lehet nekik. Hiszen a felépülési arány itt 70% feletti.

Minek köszönhető ez?

Egyrészt a már korábban említett tapasztalatoknak, illetve annak, hogy a legjobb addiktológusokkal dolgoznak együtt. A 28 nap alatt egy meghatározott keretrendszer segíti a felépülni vágyókat abban, hogy mihamarabb ellen tudjanak állni az azonnal vágykielégülésnek. A csoportos feladatok pedig abban segítenek, hogy egymást támogatva még eredményesebbek tudjanak lenni az emberek.

Mielőtt valaki bekerülne ebbe a programba, előtte részt kell vennie egy állapotfelmérésen. Hiszen nem mindegy az sem, hogy az alkoholizmus mely stádiumában van az ember. Illetve megnézik azt is, hogy meg van-e benne a kellő elszántság, a tenni akarás, motiváció, nyitottság és őszinteség, amik elengedhetetlenek a megfelelő eredmény elérése érdekében.

A programot követően van lehetőség ingyenes utógondozásra, aminek a segítségével a programban elért eredmény sokkal tartósabb tud lenni.

Mint látható, a Felépülők valóban megad minden olyan segítséget a függőséggel küzdő embereknek, amiknek a segítségével újra józanul élhetnek.

Ha szimpatikusak számodra a Felépülők, akkor látogass el a weboldalukra, ahol nagyon sok információt megtudhatsz róluk és a programról is.

A honlapjuk egyébként nagyon igényes, rengeteg információt tartalmaz, és könnyen használható. Ha kíváncsi vagy valamilyen információra, akkor itt biztosan választ kapsz minden felmerülő kérdésedre. Amennyiben mégsem, akkor nem kell mást tenned, mint felvenni velük a kapcsolatot. Nagyon segítőkészek, ezért bátran kérdezz tőlük.

Ha igénybe is szeretnétek venni a 28 napos bentlakásos programjukat, akkor pedig ugyanez a teendő. Csak fel kell velük venni a kapcsolatot, hogy minél hamarabb sor kerülhessen a személyes beszélgetésre. Ismerd meg őket és beszélgessetek az elképzelésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük