Probléma a magas DHT hormon

dht hormon

Sok millió embert érint a nagymértékű hajhullás világszerte, aminek oka lehet a stressz, a genetika, a hormonváltozások és számtalan egyéb tényező. A DHT hormon emelkedett szintje is hozzájárulhat a probléma megjelenéséhez, ami voltaképpen a tesztoszteron egyik származéka. A hajnak nem elég kizárólag a külső ápolás, hiszen belső táplálásra is szüksége van. De mindhiába fogyasztunk tápanyagokban gazdag ételeket, ha a DHT hormon magas szintje megakadályozza a tápanyagok felszívódását. Ördögi kör ez, amin mindenképpen változtatni kell! Az egyik megoldás, ha csökkentjük az említett hormonnak a szintjét.

Ugyanakkor a természetes hajápoló termékek is a segítségünkre lehetnek. Védekezhetünk a hajhullás ellen például a Varga hajhullás elleni hajcseppek rendszeres használatával, ami természetes formában tartalmazza a hajnövekedéshez elengedhetetlen aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és makroelemek sokaságát. Akár a DHT hormon, akár egyéb ok miatt hullik erősen a hajunk, ezzel a termékkel próbálkozhatunk megoldani a problémát. Nem okoz mellékhatásokat, mert semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, csak a hajhullás ellen évszázadok óta használt gyógynövények tiszta, alkoholos kivonatát. Amennyiben a DHT hormon okozza a galibát, ezzel a készítménnyel ez is megoldható.

Keresett termék a hajhullás elleni sampon

A patikákban kapható samponok felé fordulunk általában, ha jelentkezik a szokottnál nagyobb mértékű hajvesztés. Pedig a probléma komplex megoldást kíván, csupán a hajhullás elleni sampon nem elegendő. A hajvesztés megállítását belsőleg is támogatnunk kell, hiszen ebben szerepet kap számos vitamin, aminosavak, nyomelemek, ásványi anyagok egyaránt. Voltaképpen a hajhagymák egészséges működését kell elérnünk és akkor megszűnik a probléma is. Persze egy jó hajhullás elleni sampon is csodákat tehet, mint amilyenek a Varga gyógynövényes samponok.

A természet, vagyis a gyógynövények ősi erejét felhasználva segítenek nekünk ezek a készítmények, amelyeknek megvásárlását elvégezhetjük a vargacseppek.hu webáruházban. Érdemes beszerezni ezeket, mert enyhítik a hajhullást és kiválóan táplálják a hajhagymákat. A Varga hajhullás elleni sampon összetevői között szerepel a csalán és a mezei zsurló kivonat, ami a hajszálak szerkezetét erősítő szilícium gazdag forrása. Rengeteg más gyógynövény kivonata is megtalálható a termék hatóanyagai között, mint a kamilla, orbáncfű, zsálya, kakukkfű. Ezeket évszázadok óta használták az emberek a népi gyógyászatban és ma is pontosan tudják, hogy ezek az alapanyagok képesek jelentősen csökkenteni a hajvesztést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük